Velkommen
Brugernavn:

Kodeord:




Husk mig

[ ]
Tæller
Denne side idag
I alt: 0
Unikke: 0

Denne side nogensinde
I alt: 5427
Unikke: 2407

Site ...
I alt: 681875
Unikke: 347165
Vælg sprog


Forums
PCLinuxOS.dk :: Forums :: Spil
<< Forrige indlæg | Næste indlæg >>   

Fandt lige en go side om spil

Ophavsmand Indlæg
allanadmin
tir jun 02 2009, 16:02 Vis Udskrift

allanadmin

Oprettet: tor feb 08 2007, 17:58
Indlæg: 1068
Der er jo nogle der godt kan lide spil

http://www.dedoimedo.com/games/linux_games_all.html
Tilbage til toppen
Jilwah
ons jun 10 2009, 04:58
Registeret medlem #134
Oprettet: søn maj 24 2009, 15:53
Indlæg: 11
Urban Terror - Et rigtigt fedt spil. Både til linux og wine.

http://www.urbanterror.net


Er lidt ked af at han ikke nævnte Urban Terror-spillet. Det er et fedt ego-shooter-spil, hvor man , ja det skal man jo ved ego-shooters, skyde andre, og ligesom hos mange andre spil, er der forskellige måder at gøre det på.

Der er free for all (FFA), dvs alle mod alle. Team Death Match, hvor man er på blåt eller rødt team, og det gælder her om at skyde så mange af de andre som muligt, indenfor en tidsramme eller indtil et team har nået 150 kills eller hvad man nu har sat det til.

Så er det TS, Team Survivor, som minder lidt om TDM, men gælder det sådan, at den der overlever vinder(altså teamet). Dvs man får 1 point. Så er der Bomb, hvor det ene hold skal plante en bombe nogle bestemte steder, mens det andet hold naturligvis skal forhindre det. Dertil kommer, at når man at skyde alle på det andet hold inden tiden går og ingen bombe er plantet eller også er den defused(så den ikke springer), så vinder man også et point. Det er lidt indviklet at forklare, men er rigtig sjovt at spille.

Dertil kommer, så quake-baserede spil har for vane, jump maps. Altså hoppe baner. Og her, ja, skal man så bruge spring, der at klare banerne. Her spiller man kun mod sig selv. Der er lette op til meget svære baner. Og jeg må sige, at jeg synes, det er noget ved det fedeste ved UrT. Når man har klaret en bane eller bare lidt af den, er det sjovt, at hjælpe noobs via chatten og prøve at forklare hvordan man gør.

Et rigtigt nice spil, som jeg pt spiller hver dag. Deres motto er: fun over reality(det sjove har fortrin overfor realiteten).

Der er mange spilleclaner, og det er fedt, når man snakker med dem via teamspeak eller lignende, både mens man spiller og bare sådan for at hygge sig.

[ Redigeret ons jun 10 2009, 04:59 ]
Tilbage til toppen
allanadmin
ons jun 10 2009, 19:12

allanadmin

Oprettet: tor feb 08 2007, 17:58
Indlæg: 1068
det er et flot spil noget blodigt det er et netspil ikke ? er det nemt at sætte op og bliver man skudt lige når man komme ind ?
Tilbage til toppen
Jilwah
lør jun 13 2009, 00:07
Registeret medlem #134
Oprettet: søn maj 24 2009, 15:53
Indlæg: 11
allanadmin skrev ...

det er et flot spil noget blodigt det er et netspil ikke ? er det nemt at sætte op og bliver man skudt lige når man komme ind ?


blodet kan man slukke for hvis man ikke kan tåle det

det er rigtig nemt at sætte. Man downloader spiller, husk at det skal være linux version. Linket er her: http://urbanterror.net/page.php?6

Der skal man kigge efter dette: The .zip installer for mac and linux users Og der klikker man selvfølgelig på en af de links.

Opsætningen er som følger:

1. man unzipper den i en folder af eget valg

2. åben så den folder og under folderen urban terror finder man linux filen: ioUrbanTerror.i386 og højreklikker på den og går ind under egenskaber og under rettigheder skal man tillade at den kan køres.

3. man lukker egenskaber igen og kan nu starte urban terror ved at klikke ioUrbanTerror.i386.

3a. hvis man har wine installeret, kan man alternativt klikke på ioUrbanTerror.exe. Evt. højreklikke og vælge åben med Wine.

I spillet skal man først vælge et nick og man kan køre tutorial. Dvs jeg kan ikke få tutorial til at virke, men tutorial fortæller lidt om spillet og hvordan man gør.

Når man kommer til hovedmenuet, vælger jeg som regel "Play online" og her skal man vælge "Get new list". Så henter den en liste over de tilgængelige servers. Man kan filtrere, hvilke spil man vil se forneden. Der står der Internet og under den står der "All". Klik på All og den ændrer sig til Free for All, som jeg vil anbefale for nybegyndere. Det er alle mod alle spil.

Ja, man skal nok regne med at man bliver skudt rigtig hurtigt og rigtig mange gange.

Her er nogle tips til, hvordan man forbedre sig.

1. mus-følsomheden. Jo højere den er jo mindre kontrol har man. Prøv at sætte den ned, så sigter man bedre. Man kan så ikke vende sig så hurtigt, men hvis nogen kommer bagfra, har man alligevel få chancer for at nå at skyde dem først.

2. Ændr sigtekornet til en grøn prik. Det gør som regel at man bedre kan koncentrere sig om det man vil ramme.

3. Hold sigtet højt og skyd efter hovedet. Derfor forsøg at holde sigtet i hovedhøjde. Et-to skud til hovedet er som regel nok til at slukke lyset hos din modstander. Prøv også at forudsige hvor modstanderen bevæger sig hen eller hvor en modstander ville placere sig hvis han fx løber rundt om hjørnet. Så ville han jo løbe lige ind i og blive skudt. heh

4. vælg til at begynde med g-36. Det går for at være begyndergevær, men pyt med det. Bruger det selv nogle gange på visse baner. Den har scope, dvs man kan zoome ind, og nå at skyde modstanderen inden han får øje på dig eller lige når han gør det. Det gør at mange er imod at man spiller med g-36. Blæs være med det hehe

Default andet våben, som man vælger ved via taltasterne eller som jeg ved at scrolle med musen, er shotgun, find et andet våben som fx mpk5, som er kanon fedt, når der er mange at spille imod.

4a. lær at skyde et-tre skud af gange.. det vil sige tryk løft tryk løft. Når man holder skydeknappen nede, så bliver det efter ca tre skud meget upræcist.. undtagelsen er når man er i nærkamp, så er det bare med at få nogle skud fyret af i modstanderens retning. Det kan kun gå for langsomt heh

5. lær at strafe fra side til side, dvs bevæge sig fra side til side. Når man står overfor en modstander og man åbner ild, bliver man svære at ramme hvis man bevæger sig fra side til side, hurtig , sådan fra side til side 3-4 gange i sekundet er rigtig godt. Det er også godt hvis man en gang imellem går mere til siderne, som man ikke bliver alt for forudsigelig.

6. lær circle jumps og øv jump maps.

Det var alt Tager gerne spørgsmål, hvis der skulle være nogle.

Hygge og god weekend!
Tilbage til toppen

Bestyrer: allanadmin

Gå til:     Tilbage til toppen

Powered by e107 Forum System
Chatboks
allanadmin
03 mar : 12:28
Nyt blad

allanadmin
05 feb : 19:56
Så er der nyt blad med Resizing Graphics Files, Revisited
Repo Review: Midori
Grisbi Revisited, Part Three: Importing Other File Formats
Inkscape Tutorial: More Text Tricks

allanadmin
05 jan : 13:58
Godt Nytår 2024

allanadmin
19 dec : 12:32
Glædelig Jul

allanadmin
04 dec : 15:10
Så er bladet for december kommet